Életpálya Nap - Újpesti Két Tanítási Nyelvű Műszaki Szakközépiskola, Szakiskola és Gimnázium

MediaGo Ujpesti Ket Tanitasi Nyelvu Muszaki Szakkozepiskola es Gimnazium Balasko Judit 2013 02 21 Eletpa

Időpont: 2013. 02. 21.
Időtartam: 12:00 – 13:30
Helyszín: Újpesti Két Tanítási Nyelvű Műszaki Szakközépiskola, Szakiskola és Gimnázium
Cím: 1041 Budapest, Görgey Artúr út 26.

Előkészületek

12:15 – kor érkeztek meg Alapítványunk önkéntesei a Gimnáziumba, ahol Molnárné Reskovits Zsuzsanna igazgatónő fogadott minket. Alig tíz perces előkészület után kezdhettük meg az előadást két végzős osztály előtt.

Tapasztalatok

A standnál érdeklődő diákoknak még nem voltak konkrét pályaválasztási terveik, éppen ezért rengeteg kérdésük volt a továbbtanulással és a mostani oktatási helyzettel kapcsolatban. Nagyon érdeklődtek a személyiségteszt iránt, amely jó lehetőséget biztosít az önismeret elmélyítésére és egyben segítséget jelent a pályaválasztás átgondolására is. A diákok választ kaptak a felmerülő kérdéseikre és reméljük, hogy tanácsainkkal segíthettük őket, hogy elégedetten távozzanak.

Stand

Önkénteseink az információs standnál várták az érdeklődő dákokat, ahol informatív szóróanyag is a rendelkezésükre állt. A stand lehetőséget biztosított a diákoknak, hogy megismerjék az Alapítvány munkáját és választ kaphattak felmerülő kérdéseikre. Önkénteseink az önismereti és pályaválasztási kérdésekben adtak segítséget, valamint felhívták a figyelmet arra, hogy mennyire fontos megalapozni a későbbi munkaerőpiaci elhelyezkedést önkéntes munkával és szakmai gyakorlat vállalásával, valamint egy jó önéletrajzzal.

MediaGo Ujpesti Ket Tanitasi Nyelvu Muszaki Szakkozepiskola es Gimnazium Kasza Gyulane 2013 02 21 Eletpa

MediaGo Ujpesti Ket Tanitasi Nyelvu Muszaki Szakkozepiskola es Gimnazium stand2 2013 02 21 Eletpalya

MediaGo Ujpesti Ket Tanitasi Nyelvu Muszaki Szakkozepiskola es Gimnazium stand 2013 02 21 Eletpalya